Voor de fotografie en videografie van de wedstrijden in de Champions League kan een drone gebruikt worden. Zo kunnen alle beelden direct worden uitgezonden of worden opgeslagen op een micro SD kaart.

Scoor de beste shots tijdens de Champions League

Geplaatst door

Elk jaar staat voetbal weer in de schijnwerpers tijdens de Champions League. De beste teams in Europa spelen hier tegen elkaar om te kijken wie de beste is. Dagenlang staan de kranten vol over deze wedstrijden, maar hoe zorg je ervoor dat je als sportfotograaf uitblinkt tussen alle aanmeldingen? Naast het maken van mooie foto’s voor in het nieuws worden drones ook breed ingezet om analyses te maken. Foutherkenning in je team of de strategie van je tegenstander bestuderen. Dit wordt allemaal beter in beeld gebracht met de juiste drone gepaard met de juiste geheugenkaart. Om de beste shots te maken tijdens de wedstrijd heb je natuurlijk het beste materiaal nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan de Autel EVO II 8K en een juiste geheugenkaart (zoals de SanDisk Extreme Pro micro SD). Deze drone komt uitgerust met maar liefst:

Aantal pixels48 MP
Max. vliegtijd40 min
Max. zweeftijd35 min
Max. snelheid20 m/s
Max. opstijgsnelheid8 m/s
Batterij7100 mAh
Geheugenkaartmicro SD, micro SDHC, micro SDXC tot 256 GB

Heb jij al een drone en wil je verder weten wat je er allemaal mee kunt? Lees dan ook vooral een andere blogtekst!

Sportfotografie voor op jouw micro SD kaart!

Met een drone kunnen alle beelden worden opgenomen, bijvoorbeeld met de Autel EVO II 8K. De beelden kunnen gemakkelijk worden opgeslagen op jouw micro SD kaart.

De mooiste actieshots maken kan soms lastig zijn. Je kunt jezelf niet vermenigvuldigen: Als fotograaf met een spiegelreflexcamera kun je maar op één plaats tegelijk staan. Als er een mooie actie gemaakt wordt en wat spelers belemmeren je zicht doe je daar niets aan. Dan is het moment verpest. Gelukkig kun je met een drone vrij over het veld vliegen en zodoende de juiste hoek vinden voor de perfecte foto.

De Autel EVO II 8K kan met zijn technologie zelf obstakels vermijden en botsingen voorkomen. Zo is er in 2017 een drone uit de lucht gegooid met een rol wc-papier. Daar pak je deze Autel drone niet mee. Deze ontwijkt hij met gemak met zijn 12 sensoren. Daarnaast heeft die ook een vliegtijd die bijna een halve wedstrijd op kan nemen. In de rust even snel de accu wisselen en je hebt zo goed als de hele wedstrijd op beeld! Hiermee kom je zeker als beste sportfotograaf uit de groep. Je mist geen moment met deze drone! Gepaard met de juiste micro SD kaart zorg je dat alles ook nog eens vloeiend op beeld staat.

Sportanalyse met de juiste drone en micro SD kaart

Met de Autel EVO II 8K drone kunnen alle voetbalwedstrijden worden opgenomen, zo ook van de Champions League. Alle beelden kunnen makkelijk op de micro SD kaart worden gezet.

Vloeiende beelden zijn heel belangrijk bij sportanalyses. Fouten kunnen gemaakt worden in een honderdste van een seconde. Denk maar aan buitenspel staan. De verdediger kan in een fractie van een seconde een stap naar voren zetten waardoor de scheidsrechter affluit. Zoals eerder benoemd kan de drone op een accu wel 40 minuten vliegen. De afstandsbediening werkt wel tot 3 uur. Zo heb je alle cruciale momenten in beeld. Een goede sportanalyse is belangrijk als je de Champions League wilt winnen. Je kunt je tegenstander een stap voor zijn en inspelen op hun tactiek. Zo hoef je niet het beste team te zijn om de Champions League te winnen. De kennis die je mee kunt nemen de wedstrijd in kan ervoor zorgen dat je de gaten vindt om een aanval te starten.

Welke geheugenkaart voor mijn drone?

Met gebruik van de Autel EVO II 8K drone is een micro SD kaart zeer aan te raden. Zo kunnen altijd alle beelden worden opgeslagen.

De Autel EVO II 8K kan zoals zijn naam al benoemd filmen in 8K. Om je beeld vloeiend te laten verlopen heb je dan ook een geheugenkaart nodig met een hoge schrijfsnelheid. Dit is de snelheid waarop je camera de beelden weg kan schrijven. Bij een lage snelheid worden er meer beelden gemaakt dan er weggeschreven kunnen worden. Dit betekent dat niet alle beelden weggeschreven kunnen worden. Dit kan resulteren in haperend beeld. Neem daarom een micro SD kaart zoals de Lexar Professional 1066x micro SD. Met een schrijfsnelheid van 120 MB/s komen alle beelden vloeiend op de geheugenkaart terecht.

Geef een reactie