Beleef Halloween 2022 in Disneyland met jouw GoPro camera en SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Halloween in Disneyland Parijs 2022 met jouw micro SD kaart

Geplaatst door

Binnenkort is het zover: het meest spook-taculaire seizoen van het jaar gaat van start in Disneyland Parijs. Het jaarlijkse Disney Halloween Festival vindt binnenkort plaats van 1 oktober t/m 6 november 2022.

Wat kun je verwachten:

 • Speciale decoratie
 • Echte Halloween parade
 • Ontmoetingen met de slechteriken en Disneyfiguren in hun mooiste winter outfits
 • Attracties’s avonds ook open
 • 2 feesten met DJ’s
 • en meer waar Disney je mee zal verrassen

Veel te beleven en ook te herbeleven, tenminste wanneer je je camera en micro SD kaart meeneemt. Stop daar dan wel een hele goede SanDisk Extreme Pro geheugenkaart in, want je wilt niet dat de foto’s verdwenen zijn omdat je een slechte geheugenkaart gekocht hebt. De reis naar Disney kost veel geld, bespaar dan ook niet op je camera en geheugenkaart. Een geweldige camera voor een reis naar Disney Halloween Festival is de nieuwste GoPro Hero 10 action camera. Let goed op dat je de juiste geheugenkaart meeneemt, geen SD kaart maar een SanDisk Extreme Pro micro SD kaart. Dit zijn de snelste micro SD kaarten.

De festivals, attracties en shows vliegen je om de oren en je wilt deze natuurlijk graag nog eens terugkijken wanneer je weer thuis in Nederland bent. Met de nieuwste GoPro Hero 10 action cam en de juiste geheugenkaart, SanDisk Extreme Pro micro SD kaart, gaat dit zeker lukken.

Wil je ook weten waarom de SanDisk Extreme micro SD kaart geschikt is voor jouw GoPro camera? Lees dan ook de blog hierover.

Hotels in Halloween sfeer voor op jouw micro SD kaart

Met de GoPro Hero 10 camera en SanDisk Extreme Pro micro SD kaart kun jij Halloween 2022 in Disneyland vastleggen.

Niet alleen de parken zelf, maar ook de Disney Hotels die bij het complex horen zijn volledig in stijl gedecoreerd. Hoe geweldig is het om al tijdens het ontbijt het zo specifieke Halloween in Disneyland Parijs sfeertje vast te leggen op bijvoorbeeld je GoPro Hero 10 met daarin een SanDisk Extreme Pro micro SD kaart. Het zal een drukte van jewelste zijn in de hotels met al die enthousiaste kinderen. Overigens zijn de activiteiten in de hotels uitsluitend toegankelijk voor gasten van het betreffende hotel.

De volgende Disney hotels zijn in het thema Halloween in Disneyland:

 • Disney Hotel New York – The Art of Marvel
 • Disney Newport Bay Club
 • Disney Sequoia Lodge
 • Disney Hotel Cheyenne
 • Disney Hotel Santa Fe

Grote renovatie van het Disneyland hotel

Sla alle beelden van Halloween 2022 in Disneyland op met de SanDisk Extreme micro SD kaart of SanDisk Extreme Pro micro SD kaart.

Helaas voor de allergrootste en allerrijkste Halloween in Disneyland fans is het Disneyland Hotel tijdelijk gesloten vanwege een grootse koninklijke renovatie. Het is nog niet bekend wanneer het Disneyland hotel weer open gaat, maar dit zal zeker niet zijn voordat Halloween in Disneyland Parijs 2022 losbarst. Dus je fotoreportage die je van plan bent te maken met je GoPro Hero 10 camera moet nog even wachten. Nu lijkt het erop dat de prijzen van geheugenkaarten komende tijd zullen stijgen vanwege de tekorten aan bepaalde chips wereldwijd. Koop dus wel bijtijds je SanDisk Extreme Pro geheugenkaart.

Gezien de vele foto’s die je ongetwijfeld zult gaan maken tijdens onder andere Halloween Disneyland Parijs adviseer ik je voor een hoge capaciteit te gaan of een reserve SanDisk Extreme Pro micro SD kaart te kopen. Deze geheugenkaart is ontzettend snel. Ben je nou opzoek naar een iets langzamere maar goede micro SD kaart? Dan kun je ook de SanDisk Extreme micro SD kaart overwegen.

Dagje Parijs eraan vastplakken voor extra beelden op de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart

Neem naast Halloween 2022 in Disneyland ook een bezoekje aan de stad Parijs met jouw GoPro Hero 10 en Samsung EVO Plus micro SD kaart. Dit is ook een geschikte geheugenkaart.

Ben je toch een aantal dagen in Disneyland Parijs voor het Halloween festival dan adviseer ik je om er ook minstens 1 dag Parijs aan vast te plakken. In Parijs is ontzettend veel te zien, te horen en te doen. Denk aan de vele musea, de Franse muziek die tegenwoordig weer hoog op de diverse speellijsten staat maar ook de vele toeristische attracties die je wellicht nog niet eerder bezocht hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boottocht op de Seine of een middagje op de fiets door Parijs? Je hebt je GoPro Hero 10 camera met SanDisk Extreme Pro micro SD kaart al in je tas of rugtas zitten dus je bent al klaar om ook die dag Parijs op foto of film vast te leggen.

Veel plezier!

Geef een reactie