Haal het meeste uit jouw eerste keer wintersport met de GoPro Hero 10 en geheugenkaart. Zoals de SanDisk Extreme micro SD kaart.

Voor het eerst op wintersportvakantie met micro SD kaart

Geplaatst door

In Nederland kan je je al voorbereiden op je eerste keer wintersport. In SnowWorld Zoetermeer bijvoorbeeld kan je skiën en snowboarden. Een perfecte mogelijkheid dus om deze plek met je vrienden of familie te bezoeken waarmee je op wintersport gaat. SnowWorld Zoetermeer bestaat uit een enorme indoorskibaan met 3 skipistes. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt, ben je vanzelfsprekend helemaal voorbereid op de wintersport. Het is dan natuurlijk geweldig om deze ervaringen op bijvoorbeeld je GoPro Hero 10 camera vast te leggen. Gekoppeld aan een SanDisk Extreme geheugenkaart is je GoPro Hero 10 klaar om alle beelden veilig en snel vast te kunnen leggen. In de GoPro Hero 10 wordt een micro SD kaart ondersteund. De SanDisk Extreme micro SD kaart is hiervoor uitstekend geschikt.  

Model van GoProGoPro Hero 10
Video5,3K, 4K, Full HD
Resolutie23 Megapixel
Maximale FPS (frames per seconde)5.3K video tot 60 FPS 4K video tot 120 FPS
Maximale waterdichtheidTot 10 meter
Kwaliteit van streamenLive tot 1080p
Externe opslag (geheugenkaart)Micro SD tot 512 GB of 1 TB
FunctiesTot 8 x slow motion modus
Beelden uploaden naar de cloud wanneer opgeladen
HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie

Lees ook hoe je met de SanDisk Extreme Pro micro SD kaart Disneyland met Halloween kunt beleven!

Faciliteiten van SnowWorld Zoetermeer

Oefen in SnowWorld voordat je op wintersport gaat met jouw GoPro Hero 10 camera en geheugenkaart.

SnowWorld Zoetermeer is de populairste skihal van de Randstad en bestaat al ruim 25 jaar. Het is zeer in trek bij wintersporters. Vanwege zijn karakteristieke aankleding, gezellige sfeer en leuke muziek doet SnowWorld Zoetermeer zonder meer denken aan het wintersportgevoel dat je bijvoorbeeld in Oostenrijk ervaart. Het terrein bestaat uit 3 pistes. Het gaat om 2 pistes van 160 meter en een hoofdpiste van maar liefst 300 meter. Voor gevorderde skiërs is SnowWorld daardoor nog interessanter geworden. Vanzelfsprekend is het ook interessant om al je avonturen als skiër op te nemen met bijvoorbeeld een GoPro Hero 10 camera. Deze camera is handig en compact en kan je aan je outfit bevestigen zodat de beelden nog intenser zullen zijn. De beelden op de GoPro Hero 10 worden opgeslagen op een geheugenkaart, bijvoorbeeld de SanDisk Extreme geheugenkaart. Deze camera ondersteunt een micro SD kaart als de SanDisk Extreme micro SD kaart.

Echte wintersportsfeer alvast proeven bij SnowWorld Zoetermeer met geheugenkaart (micro SD kaart)

Je kunt alle avonturen in SnowWorld en wintersport vastleggen op een geheugenkaart. Dit kan met de SanDisk Extreme micro SD kaart.

De organisatie van SnowWorld heeft er alles aan gedaan om van SnowWorld Zoetermeer een waar wintersportspektakel te maken. Zowel de beginnende wintersporter als de ervaren professional zal hier goed uit de voeten kunnen. Ook zijn er genoeg kenmerken uit bijvoorbeeld skigebieden als een Tirol of Saalbach-Hinterglemm aanwezig in het complex. Dit zorgt voor een echte wintersportsfeer en ook is het mogelijk om gebruik te maken van allerlei typische horeca-activiteiten omtrent wintersport. Er is namelijk een zelfbedieningsrestaurant, fondue restaurant, een bistro en een Après-ski bar. Daarnaast is er een Duijvestein Wintersport winkel en daar kan je allerlei wintersportartikelen testen en aanschaffen. Op je GoPro Hero 10 wil je natuurlijk al deze prachtige faciliteiten goed kunnen vastleggen. Een SanDisk Extreme geheugenkaart draagt hier aan bij. Bijvoorbeeld de SanDisk Extreme micro SD kaart is een uitstekende micro SD kaart voor deze GoPro. Deze geheugenkaart biedt namelijk veel opslagruimte en is razendsnel.

Het filmen van skiën of snowboarden op je SanDisk Extreme geheugenkaart tijdens je wintersportvakantie

Film het skiën of snowboarden op wintersport met een GoPro Hero 10 en geheugenkaart. De SanDisk Extreme micro SD kaart is hiervoor geschikt.

Wanneer je als skiër tekeer wilt gaan op wintersport en dit beeldmateriaal wilt gaan vastleggen op bijvoorbeeld je GoPro Hero 10, is het natuurlijk belangrijk dat er geen beelden verloren gaan. De SanDisk Extreme geheugenkaart is een uitstekende keuze om dit te voorkomen. De SanDisk Extreme micro SD kaart is razendsnel en heeft meer dan genoeg opslagruimte om alle wintersportavonturen op te nemen. Zo voorkom je als actieve wintersporter dat je te weinig opslagruimte hebt op je GoPro Hero 10 of dat er vlekken in de beelden komen vanwege een micro SD kaart met een te lage schrijfsnelheid. Zo kan je naderhand alle beelden terugkijken van een geslaagde eerste wintersportvakantie.

Geef een reactie