De SanDisk Extreme micro SD kaart is de beste geheugenkaart voor alle GoPro camera's.

Waarom is de SanDisk Extreme micro SD zo geschikt voor jouw GoPro camera?

Geplaatst door

Of je nu al jarenlang GoPro gebruiker bent of net je eerste actioncam hebt gekocht, één ding staat vast. Je hebt een geheugenkaart nodig. De meeste mensen weten niet veel van geheugenkaarten af en het kan moeilijk zijn om de beste kaarten voor jouw GoPro camera te vinden. Het mooie aan de SanDisk Extreme micro SD is dat ze voor elk model GoPro tot de absolute topklasse behoren. Dit houdt in dat je de SanDisk Extreme geheugenkaarten altijd in elke GoPro kunt gebruiken! Er speelt slechts één factor wanneer je geheugenkaarten zoekt voor jouw GoPro camera. Dat is de maximale ondersteunde geheugencapaciteit. Zie hieronder een tabel belangrijke informatie per GoPro model.

GoPro HERO 10 BlackMaximaal 512GB
GoPro HERO 10 Black BonesMaximaal 512GB
GoPro HERO 9 BlackMaximaal 512GB
GoPro HERO 8 BlackMaximaal 512GB
GoPro HERO MAXMaximaal 512GB
GoPro HERO 7Maximaal 512GB
GoPro HERO 6Maximaal 512GB
GoPro HERO 5Maximaal 512GB
GoPro HERO 4Maximaal 128GB
GoPro HERO SessionMaximaal 128GB

Wil je ook meer te weten komen hoe de bosbranden in Frankrijk onder controle zijn door een micro SD kaart? Lees dan ook de blog hierover!

Welke capaciteit van de SanDisk Extreme micro SD kaart heb ik nodig?

De SanDisk Extreme micro SD kaart is de beste geheugenkaart voor jouw GoPro camera.

De SanDisk Extreme micro SD kaart is er in veel verschillende capaciteiten van 32GB tot en met zelfs 1TB! De meeste GoPro modellen tegenwoordig ondersteunen maximaal 512GB. Maar ook voor de oudere modellen is de SanDisk Extreme dus een perfecte keuze. Kies voor je GoPro HERO 4 bijvoorbeeld maximaal een 128GB kaartje voor optimaal resultaat. Ervan uitgaande dat je over een recent model GoPro beschikt, kun je dus tot maximaal 512GB opslagruimte in de GoPro stoppen. Deze geheugenkaart zijn echter vrij prijzig… Maar heb je dit wel nodig?

Wanneer gebruik je een GoPro? Denk aan binnenlandse tripjes zoals een fietstocht, maar ook aan een hele vakantie in een ver buitenland. Ben je van plan om binnen Nederland op pad te gaan, zal dit doorgaans maar één dag of dagdeel in beslag nemen. In een situatie als deze kom je weg met een SanDisk Extreme geheugenkaart die over minder capaciteit beschikt. Denk dan bijvoorbeeld aan een SanDisk Extreme micro SD kaart van 64GB. Ben je van plan om lekker dik twee weken te gaan surfen of te mountainbiken? Dan is het een ander verhaal. Je zult waarschijnlijk niet altijd tijd of zin hebben om de micro SD kaart leeg te halen door je beelden naar bijvoorbeeld een laptop weg te schrijven. Dan is het ideaal om een SanDisk Extreme micro SD kaart van 256GB of 512GB aan te schaffen.

Vereisten geheugenkaarten voor GoPro camera’s

Met de SanDisk Extreme micro SD kaart kun jij de mooiste beelden maken met jouw GoPro camera.

De GoPro staat al sinds haar bestaan bekend om de kwaliteit van foto’s, maar met name ook de kwaliteit van video. Dankzij geavanceerde beeldstabilisatie maakt het niet veel uit wat je doet – je beelden zijn stabiel en kwalitatief hoogstaand. Dit betekent wel dat er al sinds het begin geheugenkaarten met hoge snelheden moeten worden gebruikt voor optimaal resultaat. De SanDisk Extreme geheugenkaart blinkt hier uit, zeker de versies met hogere capaciteiten. De SanDisk Extreme micro SD kaart haalt leessnelheden tot 190MB/s en schrijfsnelheden tot 130MB/s. Dit is zelfs voor de nieuwste GoPro modellen zoals de GoPro HERO 10 Black en de GoPro HERO 10 Black Bones meer dan voldoende. Aangezien SanDisk een zeer hoog aangeschreven A-merk is, weet je zeker dat je kwalitatief een betrouwbaar product in handen hebt. De SanDisk Extreme geheugenkaart zal ook nog lang snel genoeg zijn voor nieuwe GoPro modellen. Een betere aanschaf is er niet!

De beste geheugenkaart voor een GoPro camera

De SanDisk Extreme micro SD kaart is een goede keuze voor jouw GoPro camera. Het is een betrouwbare en snelle geheugenkaart.

De SanDisk Extreme micro SD kaart is verreweg de beste kaart voor jouw GoPro model, welk model je ook hebt. Ben je overtuigd? Schaf dan snel een SanDisk Extreme geheugenkaart aan voordat je op vakantie gaat om al je mooie beelden vast te leggen met je GoPro.

Geef een reactie